top of page
  • Foto van schrijverSupertrips

Leukste vakantiethema's van Supertrips: Landal Greenparks

Op de vakantieparken van Landal Greenparks vind je prachtige vakantiebungalows. Naast dat je deze bungalows kunt huren kun je ook op de parken kamperen. De Landal parken liggen verspreid over heel Europa. Op de Landal vakantieparken is er genoeg te doen voor zowel jong als oud.


Op Supertrips zijn de parken van Landal geselecteerd op luxe bijzondere vakantiehuizen, eco-bungalows, vakantiehuizen met privé zwembaden, vakantieparken met wellness faciliteiten, kinderbungalows, luxe safaritenten en bijzondere speelfaciliteiten voor kinderen.


Landal parken bieden vaak vele luxe vakantiehuizen aan. Maar ook de faciliteiten zijn breed. Een aantal van de Landal parken hebben zelfs subtropische zwembaden. Daarnaast vind je op de parken rust, ruimte en natuur terug. De omgeving nodigt uit tot allerlei activiteiten. Op ieder vakantiepark van Landal vind je een luxe restaurant. De hoofdgebouwen zijn vaak zo ingedeeld dat de kids lekker kunnen spelen en de ouders heerlijk kunnen genieten van een muziekje, hapje en een drankje. Zo proberen de landal parken iedereen een bijzonder leuk verblijf te geven.


Op sommige parken van Landal zijn veel sportieve activiteiten te vinden. Zo ook kun je duiklessen nemen in het zwembad. Een aantal parken liggen op prachtige locaties aan zee of een meer waarin duiken mogelijk is.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page