top of page
  • Foto van schrijverSupertrips

Kindercamping in Overijssel

Ben je op zoek naar een leuke kindercamping of glamping in Overijssel? Vakantiepark Mölke in Twente heeft van alles te bieden. Luister of lees dan vooral verder.


Kindercamping in Overijssel


Vakantiepark Mölke is een kindercamping bij uitstek. Het park heeft heel veel faciliteiten voor zowel de allerkleinste kinderen en wat oudere kinderen. Het is een ideale camping wanneer je op zoek bent naar een kindercamping in Nederland, misschien is het wel de leukste kindercamping van Nederland.


Op vakantiepark Mölke is van alles te beleven. Zo heeft het park een binnenzwembad. In het binnenzwembad is er ook een badje speciaal voor de allerkleinsten. Na het zwemmen in het zwembad kunnen de kinderen zich volledig uitleven in de binnenspeeltuin. De overdekte speeltuin is het gehele jaar geopend en erg leuk voor de kinderen. Ouders hoeven zich hier ook niet te vervelen, grenzend aan de binnenspeeltuin is een kindvriendelijk restaurant.

Naast het zwembad en de binnenspeeltuin heeft deze camping een ondergrondse bowlingkelder. Bij slecht weer is er dus voldoende te doen op deze kindercamping in Overijssel.


Kamperen of huren


Het is mogelijk om op deze kindercamping zowel te huren als te kamperen. Kamperen doe je bijvoorbeeld in een kampeerplaats met privé sanitair. Op de kampeervelden is het ook voor de kinderen een feest. Zo is er op ieder speelveld een leuke speelplaats.


Daarnaast biedt deze kindercamping ook hele mooie verhuuraccommodaties aan. Vakantiepark Mölke wordt ook wel een glamping overijssel genoemd. Je kunt er slapen in een hooiberg, boomhut, safaritent of tiny-house. Ook de kinderen zullen dit fantastisch vinden.


Vakantiepark bij Hellendoorn


Daarnaast is het ook erg leuk voor de kinderen om eens naar het Avonturenpark Hellendoorn te gaan. Dit ligt erg vlakbij. Wanneer je eens een dagje naar het Avonturenpark gaat en ergens in de buurt wil overnachten, dan is dit vakantiepark Hellendoorn ook een ideale uitvalsbasis.


kindercamping overijssel
kindercamping overijssel

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page